Wandeling Heerenduinen IJmuiden

Wandeling Heerenduinen IJmuiden

3 november 2015 0 Door Yildiz

Dinsdagochtend een rustige duurloop van ongeveer 17 km gelopen.
Met de training van vandaag probeer ik mijn hartslag onder de 150 slagen per minuut te houden.
Snelheid kon ik op ongeveer 9,5 km/h houden. Dat is een heerlijke tempo. Na de 10 km kon mijn snelheid zelfs hoger zonder dat mijn hartslag boven de 150 uit komt. Helemaal top! Gaat de goede kant op.
Het was lekker fris weer, geen wind en de zon scheen.
Thuis aangekomen snel douchen om daarna naar IJmuiden te gaan.
We hadden afgesproken om een wandeling en foto’s te maken.
Nu ik een tijdje hardloop kom je veel in de natuur en zie je hoe mooi het is, ik kan er zo van genieten.
12189936_10203638788009768_6089694435682422112_nIn IJmuiden aangekomen gingen wij lunchen aan de kop van de haven. We namen plaatst in het restaurant maar wat duurde het lang want er was bijna geen bediening. We besloten maar op te staan en naar de naast gelegen afhaal gedeelte van het restaurant te gaan. Gelukkig werden wij hier wel snel geholpen en konden wij smikkelen van de heerlijke fish and chips.
Na het eten nog een paar foto’s geschoten en daarna gingen wij richting De Heerenduinen.

Op het fietspad kwamen we een aantal hardlopers tegen ieder zei gedag. Dat ben ik niet gewend waar ik loop (Amsterdamse bos) wordt het bijna niet gedaan. Soms een hand opsteken maar verder niet.

Wandeling is ter verkenning of het iets is om te kunnen hardlopen in hier. Ik wil graag in heuvelachtig gebied hardlopen, dit gebied lijkt mij erg geschikt om te trainen.
We hebben ongeveer 2,5 kilometer gewandeld en veel foto’s gemakt. Het is ook zo’n mooie omgeving dat je telkens even stil staat om te genieten van het natuur om daarna het moment op de digitale plaat vast te leggen.

Wil je meer foto’s bekijken kan je klikken op de foto:


26-DSC_0048
Album Picasa:

3-11-2015 Wandeling Heerenduinen IJmuiden
Facebook Comments