Wave Rider 20

Wave Rider 20

7 juni 2017 Uit Door Yildiz

Zo snel slijten mijn hardloop schoenen niet. Sommige beweren dat je om de 700km a 800km je schoenen moet vervangen. Ik loop er meer dan het dubbele mee. Behalve mijn blauwe Asics daar kwam al heel snel een gat in. Ik loop op verschillende schoenen en nooit twee keer achter elkaar op de zelfde. Het is wat mijn schoenen krijgen meer rust dan mijn voeten.

Vandaag eens naar RunnersWorld Amsterdamse bos. Het is een fijne zaak waar je goed wordt geholpen. Ruime keuze en je krijgt deskundig advies. Hoe een schoen er uit ziet maakt mij niet veel uit. Ze moeten goed zijn, lekker zitten en hard mee kunnen lopen. Na heel wat paren passen en uitproberen en nogmaals proberen zijn het de Mizuno Wave Rider 20 geworden. Ik had al goede ervaring met Mizuno en ze zijn ook nog eens mooi. ???

Facebook Comments