Ski vakantie PV Ziekenhuis Amstelland

26 januari 2013 0 Door Yildiz
Woensdag avond om 20:00 ging de bus naar Oostenrijk voor de PV wintersport vakantie.
Cees verzorgde dit jaar weer de wintersport van de PV. Met 43 vertrokken wij richting Worgl. Het was een lange reis is een bus waarvan de rugleuningen niet verder konden om lekker zitten in de bus, maar dat kon de pret niet drukken. Onderweg werden wij aangehouden door de Duitse politie. Een standaard controle of de buschauffeur wel aan de regels houden. Alles was in orde en we konden kort daarna weer verder aan onze reis.
Veel kon ik niet slapen. Tegen de ochtend kwamen wij aan bij ons hotel en gingen wij naar onze kamer om klaar te maken voor het skiën. Even ontbijten en we vetrokken naar de skipiste met de plaatselijke bus.
Het was bewolkt en af en toe sneeuwde het maar het was goed te doen om te skiën. Het was even wennen op de skilatten en kon een makkelijke afdaling maken.
Zo goed als de ervaren skiërs was ik niet maar we hadden veel lol en was erg gezellig.
Na een dag skiën wisten we de weg naar een gezellige apreski gelegenheid te vinden en daar was het heerlijk ontspannen.
Dag twee stonden wij weer op de latten en had een groepje met gelijke niveau gevonden. Het was een prachtig zonnige dag. Heerlijk weer en je krijgt het er lekker warm van.
Na de tweede dag skiën gingen wij gezamenlijk naar een apreski gelegenheid waar de pv ieder jaar heen zou gaan. ” De heksehalle” Het was er erg gezellig en er werd na het bekendmaken dat het ziekenhuis de NIAZ heeft gehaald, flink gefeest. iedereen was in top stemming. Helaas komt aan ieder feest een einde waar sommige geen einde aan wilde maken.
Dag drie de laatste dag heb ik het rustig aan gedaan. Een aantal geocaches opsporen was natuurlijk een leuke ontspannende manier. Oostenrijk hadden wij nog niet op de kaart en er moest natuurlijk hier ook een cache gevonden worden. En dat hebben wij natuurlijk ook gedaan. Vlakbij het hotel bevond zich een museum. Bij de voordeur was een cache verstopt die ik na niet veel zoeken gevonden had. Cache nummer een in Oostenrijk. Verder op de dag vonden we nog een cache.
Helaas komt er na de laatste dag ook een einde en moesten wij weer terug naar Nederland.
Na het avondeten konden wij weer de bus in om de reis naar huis te maken.
Deze was comfortabeler omdat er nu wel wat aan de stoelen is gedaan en je beter kon zitten.
20130126-174240.jpg
Facebook Comments